Talenttour

Maak de juiste studiekeuze zonder beroepskeuzetest!

Heb je je diploma gehaald, maar weet je niet welke vervolgopleiding je wilt gaan doen? Ben je een nieuwe studie begonnen, maar blijkt het niet te zijn wat je dacht? Maakt u zich zorgen, omdat uw kind geen studiekeuze lijkt te kunnen maken? Dan biedt Talenttour uitkomst!

Zeer persoonlijke studiekeuzebegeleiding

Onze visie is dat je eerst jezelf moet kennen, om daarna te ontdekken welke opleiding bij jouw talenten past. Talenttour motiveert en inspireert jou je talenten en passie te ontdekken. Hiervoor hebben we zeer diverse opdrachten ontwikkeld. Zo komen we samen tot de juiste studiekeuze of beroepskeuze voor jou.

Bij Talenttour doe je dus nooit een beroepskeuzetest. Daar geloven wij namelijk niet in. Bij Talenttour werken we op een zeer persoonlijke manier, welk programma je ook bij ons volgt!

Niet alleen de opdrachten, maar juist de gesprekken naar aanleiding van de opdrachten, helpen je om meer inzicht te krijgen in wie jij bent, waar je voor staat en wat jij wilt met je leven. Grote kans dat je daar nu nog niet echt een idee bij hebt. Dat hoeft ook niet, Talenttour helpt je er graag bij. Zodra je duidelijk hebt welke richting het wellicht wordt, stimuleren we je contact te zoeken met mensen uit het werkveld van jouw interesse. Zo kan je nog beter ontdekken of je de juiste keuzes maakt. Wij zetten, waar mogelijk, ook ons eigen netwerk in om jou daarbij te helpen.

Je merkt het al. Talenttour doet veel meer dan alleen verstrekken van informatie over mogelijke studiekeuze en beroepskeuze. Wat wij doen is coachen en begeleiden, op een heel persoonlijke wijze. Naast persoonlijke gesprekken is het ook mogelijk gesprekken te voeren via Skype.

Voel je uitgenodigd contact met me op te nemen als jij (of je ouders of begeleiders) nog vragen hebt!

Voor meer informatie kijk op: www.talenttour.nl

facebooktwitterlinkedin

Programma's

Individuele begeleiding

Sommige jongeren vinden het fijn om alle tijd en aandacht te krijgen. Geen anderen om rekening mee te houden. Ook dat kan bij Talenttour. In zes gesprekken ontdekken we wat jouw talenten zijn en welke opleiding het beste bij jou past. Wil je meer weten over de individuele begeleiding?

Lees verder -->

Groepstraining

Op een leuke en leerzame manier erachter komen welke studie je wilt gaan doen? Dat kan met de groepstraining van Talenttour. In een groep van maximaal 10 personen gaan we met alle opdrachten aan de slag. Ook heb je 2 individuele gesprekken. Wil je meer weten over de groepstraining?

Lees verder -->

Talenttour online

Omdat ik regelmatig aanmeldingen krijg uit heel Nederland krijg, heb ik een nieuw programma ontwikkeld. Talenttour Online. Je kan deze training volgen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft niet te reizen en hebt wel dezelfde kwaliteit als de reguliere trainingen en begeleiding. Wil je meer weten over Talenttour Online?

Lees verder -->

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven

Individuele begeleiding €497,-
De gesprekken plannen we in overleg in.

 

 
Groepstraining €397,-
De 2 individuele gesprekken worden apart met jou ingepland
in de tussenliggende weken.
Voorafgaand aan de groepstraining heb ik met elke deelnemer
een vrijblijvend kennismaking/informatiegesprek.

 

 
Talenttour online €397,-
Hiervoor krijg je 12 verschillende opdrachten,
duidelijke instructiefilmpjes bij elke opdracht
en 2 1-op-1 gesprekken van een uur.

 

 

Data

Groepstraining:

Vrijdag 3 februari: Start groepstraing
Vrijdag 10 februari: Groepsbijeenkomst 2
Vrijdag 17 februari: Groepsbijeenkomst 3
vrij 24 febr /zat 25 febr: Individuele gesprekken 
Vrijdag 10 maart: Groepsbijeenkomst 4
Vrijdag 17 maart: Groepsbijeenkomst 5
vrij 25 mrt /zat 26 mrt: Individuele gesprekken 
Vrijdag 1 april: Afsluiting als groep met ouders

Locatie:

Klein Handelsgebouw
Sint Joris Doelstraat 7-9
3245 BA Sommelsdijk

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.